Spring til indhold

 

Arkitektur og bruger i fokus

Sammen med vores kunder ønsker vi at skabe helstøbt arkitektur, der både tilgodeser individuelle ønsker og behov samt skaber merværdi for vores kunder og samfundet. Det gør vi blandt andet gennem den tætte dialog og vores arkitekters erfaring. Det er vigtigt, at I bliver mødt af den tryghed, der kommer af flere års erfaring med en bred vifte af projekter fra private villaer og sommerhuse til boligbyggeri, erhverv og landbrug.

 

PROCES

Processen

Vores proces tager altid afsæt i et grundigt forarbejde med brugeren og de stedspecifikke forhold i fokus. Nærheden i dialogen og indlevelsen i vores kunders ønsker er nøglen til at opnå forståelse for vores kunders drømme og behov. Hos BK NORD er vi specialiserede i at inspirere og rådgive jer igennem den kreative proces, der ved hjælp af en iterativ proces, ender ud i et færdigt skitseforslag. Som arkitekter lægger vi stor vægt på funktionalitet og æstetik i alle projekter, hvor detalje- og materialevalg er med til at definere og fremhæve arkitekturen. Vi gør altid en dyd ud af at være nyskabende og innovative i vores tilgang. Vi forstår, at vores kunder lægger deres drømme i vores hænder – det er et ansvar, vi har respekt for og går til med et realistisk syn. Hos os møder I flere kompetencer samlet under samme tag, som styrker det tværfaglige samarbejde, så hvert projekt er bygbart. Hos BK NORD bygger vi drømme i virkeligheden.

“Hos BK NORD skaber vi skræddersyede løsninger tilpasset vores bygherres behov og drømme samt de stedspecifikke forhold. Vi brænder for at skabe brugbar, bygbar og bæredygtig arkitektur.”
CAMILLA BRUNSGAARD FUGMANN, Kreativ & Bæredygtighedschef

Hvad kan vi gøre for dig?