Spring til indhold

 

Vores arkitektoniske ambition

Vi tegner rammer til livet og mennesket; igennem den tætte dialog sikrer vi de individuelle ønsker og behov smeltes sammen med arkitekturen for tidløse og holdbare løsninger til hverdagen. Med en forståelse for konteksten og et fokus på at bidrage positivt til samfund og verden, er vi med til at skabe fundamentet for et bæredygtigt liv i et langsigtet perspektiv.

Vi er forankret i en skandinavisk arkitektur med fokus på form, æstetik, detaljer, materialitet og sanselighed; alt sammen for at skabe kvalitet og merværdi for både nuværende og kommende generationer.

Vi lader os inspirere af omverdenen og forbliver innovative og nysgerrige i vores tilgang. Dette afspejles i vores brug af kvalitetsmaterialer, sanselighed og opmærksomhed på detaljer. I vores stræben efter at skabe arkitektur med substans og sjæl, er vi drevet af ønsket om at efterlade en positiv indvirkning på verden omkring os. Vores arkitektur er ikke blot en bygning; det er en kombination af kunstnerisk disciplin, en integration af menneskelig erfaring og bæredygtig innovation.

PROCES

Processen i fokus

Vores proces tager altid afsæt i et grundigt forarbejde med brugeren og med de stedspecifikke forhold i fokus. Nærheden i dialogen og indlevelsen i vores kunders ønsker er nøglen til at opnå forståelse for vores kunders drømme og behov.

Hos BK NORD er vi specialiserede i at inspirere og rådgive jer igennem den kreative proces, der ved hjælp af en iterativ proces, ender ud i et færdigt skitseforslag. Som arkitekter lægger vi stor vægt på funktionalitet og æstetik i alle projekter, hvor detalje- og materialevalg er med til at definere og fremhæve arkitekturen.

Vi gør altid en dyd ud af at være nyskabende og innovative i vores tilgang. Vi forstår, at vores kunder lægger deres drømme i vores hænder – det er et ansvar, vi har respekt for og går til med et realistisk syn. Hos os møder I flere kompetencer samlet under samme tag, som styrker det tværfaglige samarbejde, så hvert projekt er bygbart.

“Hos BK NORD skaber vi skræddersyede løsninger tilpasset vores bygherres behov og drømme samt de stedspecifikke forhold. Vi brænder for at skabe brugbar, bygbar og bæredygtig arkitektur.”
CAMILLA BRUNSGAARD FUGMANN, Kreativ & Bæredygtighedschef