Spring til indhold

 

Har I brug for professionel og certificeret brandrådgivning?

Vi forstår, at det kan være svært at gennemskue de lovkrav, der stilles om brandsikkerheden i en byggesag. Hos BK NORD kan I trygt gå en byggesag i møde, når vi inddrager en brandrådgiver i projektet fra start. Det er med til at sikre, at designet kan opfylde gældende lovgivning og krav for det pågældende projekt.

 

Brandrådgivning

Brandrådgivning er en fast del af vores projekter, vores certificerede brandrådgivere er løsningsorienterede og har flere års erfaring fra branchen. Vi forstår, at det kan være svært at gennemskue de lovkrav, der stilles om brandsikkerheden i en byggesag. Derfor kan I hos BK NORD få hjælp til de lovkrav om dokumentation for brandsikkerheden i en byggesag, der stilles flere af i dag, grundet bygningsreglementet BR18. Der skal i alle byggesager, små som store, udarbejdes relevant dokumentation jf. lovgivningen.

Vi arbejder for at kunne rådgive omkring innovative byggesager, således brandsikkerheden i bygningsdesign og den daglige drift kan forenes til byggeriets brug, uanset om der er tale om bolig-, erhvervs- eller landbrugsbyggeri.

Hos os får I sikkerhed omkring brandrådgivning, når vi inddrager en brandrådgiver i projektet fra start. Det er med til at sikre, at designet kan opfylde gældende lovgivning og krav for det pågældende projekt.

“Hos BK NORD sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder godt igennem hele processen og udarbejder og samler den nødvendige dokumentation for brand- og konstruktionsforhold.”
RENÉ M. LARSEN, ADM. DIREKTØR