Spring til indhold

 

Brandteknisk dokumentation – jeres sikkerhed i byggeriet

Det er et krav, at brandsikkerheden skal undersøges og dokumenteres ved såvel nybyggeri som ved ombygning eller ændring i bygningsanvendelsen.

Når du vælger BK NORD som brandteknisk rådgiver, er du sikret, at jeres byggeri er kvalificeret dokumenteret og at dokumentationen er kontrolleret i overensstemmelse med bygningsreglementets krav.

Vi tilbyder brandrådgivning, som sikrer bygningens evne til at modstå brand, hindrer brandspredning samt opretholder personsikkerhed i tilfælde af brand. Det er nogle af de grundlæggende krav til byggeri i Danmark.

BK NORD hjælper med certificeret brandrådgivning, og vi er med til at sikre, at byggeriet til enhver tid opfylder de gældende krav til sikkerhedsniveau. Vores rådgivning dækker alle former for projekter – fra mindre ombygninger til projekter i stor skala samt i forbindelse med anvendelsesændringer.

Vores strategiske partnerskaber gør, at vi har eksperter inden for brandrådgivning på tværs af alle brandklasser. Dette sikrer, at vi altid har en specialist, som kan rådgive om dit specifikke projekt.

 

“Brandsikkerheden i et byggeri er helt grundlæggende og skal opretholdes i hele byggeriets levetid.”
Troels Søgaard Sørensen, Bygningskonstruktør og Certificeret Brandrådgiver hos BK NORD.