Spring til indhold

 

Statiske beregninger – med respekt for æstetikken

I 2018 blev der indført en certificeringsordning for at sikre, at de bærende konstruktioner lever op til kravene i normer og standarder. Nogle mindre bygninger blev fra 2020 også omfattet af kravene om en certificeret statikers medvirken.

Efter de nye regler skal den statiske dokumentation for de bærende konstruktioner udføres eller kontrolleres af en certificeret statiker for konstruktioner, der indplaceres i klasse 2-4.

Hos BK NORD har vi et hold af certificerede statikere og konstruktionsingeniører, som kan varetage det statiske arbejde. Egne interne kompetencer kombineret med stærke strategiske partnerskaber gør, at vi kan varetage arbejdet med alle konstruktionsklasser.

Vi kombinerer teknisk og designmæssig ekspertise med avancerede kompetencer inden for strategisk rådgivning og arkitektur. Det gør vi for at sikre os, at kunden får en unik skræddersyet løsning, der opfylder kundens ambitioner og slutbrugerens behov.

“Hos BK NORD hjælper vi vores kunder i mål med den nødvendige dokumentation for brand- og konstruktionsforhold – så sikkerheden er i top og lever op til gældende krav.”
Christian Jeppesen, Brand- og Konstruktionschef hos BK NORD