Spring til indhold

Dronningholmvej

På en højt beliggende grund med udsigt over et større engareal ligger denne 182 m² arkitekttegnede villa, som åbner sig op imod udsigten i vest.

Efter den eksisterende villa nedbrændte i 2019 udførte BK NORD’s dygtige bygningskonsulent og rådgiver registrering og skadesopgørelse af den nedbrændte bolig, hvorefter vores arkitekt tegnede den nye villa.

I villakvarteret, hvor boligerne ligger som perler på en snor med samme markante facadelinje, har det været vigtigt at sikre, at boligen falder godt ind imellem de øvrige boliger langs vejen og følger samme facadelinje.

Mod nordvest åbner villaen sig op mod den flotte udsigt med store vinduespartier, som karakteriserer villaen, kun brudt af to murpiller, som markerer boligens rum i facaden.

Villaen er opført i gode, gedigne materialer med en lys mursten på facaderne og zink på sternkant og nedløb. Udhængets underbeklædning er malet af flere omgange, så monteringsskruerne bliver usynlige, og det lyse udtryk ’løfter’ taget, så det synes let som en elegant hat på den kvadratiske villa.

En tæt dialog med bygherre og en høj standard på byggepladsen har resulteret i et godt samarbejde imellem alle byggeriets parter og sikret en god proces igennem hele projektet.