Spring til indhold

Kronhjortvej

På en tidligere tætbevokset naturgrund med skovkarakter ligger det 145 m² rigt detaljerede sommerhus, hvor enkel elegance i pagt med naturen har været i fokus.

Sommerhusets placering på grunden er nøje gennemtænkt for at opnå både havkig, panoramaview over det smukke klitlandskab, og et stort udeareal mod syd, som afskærmes for indkig af den omgivende beplantning, som bygherre på fin vis har bevaret.

Husets 145 m² fordeler sig på en gennemtænkt og optimeret planløsning, hvor der opnås maksimal udnyttelse af kvadratmeterne.

Med kvalitetsbevidste og nøje udvalg af materialer fremstår husets udvendige udtryk afstemt og i symbiose med den omgivende natur. Facaderne er beklædt i lodretstående canadisk cedertræ, som får et karakterfuldt modspil af de sorte vinduesrammer og det sorte tag. Terrassebrædderne er også canadisk ceder, som i en håndværksmæssig fin detalje, er justeret ind efter facadebeklædningen, hvilket skaber en illusion af, at beklædningen fortsætter som terrassebrædder.

Interiøret er holdt i lyse farver med hvide vægge, lyse douglasgulve og en lys grå klinke med varierende spil. Som modspil til de hvide vægge står en enkelt opmuret væg med indbygget pejs. Hver enkelt mursten varierer en anelse i krumning og overflade, og skaber dermed et helt unikt udtryk.

Det veludførte håndværk vidner om et tæt samarbejde imellem BK NORD som rådgiver og BTM Byg som entreprenør, der på trods af en stram tidsplan, har formået at aflevere et smukt, detaljeret resultat.

BK NORD’s ydelser har omfattet skitseprojekt, myndighedsprojekt og -dialog, hovedprojekt, udbudsbeskrivelse og licitation, tilsyn og afleveringsforretning. Processen har været beriget af et tæt samarbejde imellem rådgiver, bygherre, entreprenør og håndværkere.