VILLA MED DEJLIGE UDERUM


PROJEKTTYPE: Villa

BELIGGENHED: Løgstør

UDARBEJDET: 2021

AREAL: 170m² bolig, 40m² garage, 35m² carport

BYGHERRE: Privat

YDELSER: Arkitektrådgivning


På en nedlagt landbrugsejendom i det nordvestjyske har BK NORD tegnet denne H-formede bolig med dejlige uderum, en skøn udsigt mod nordvest og øst, og en vidt strækkende have mod syd.

Husets grundform omkranser et hyggeligt gårdrum beliggende på den nordvestlige side med direkte forbindelse til en stor overdækket terrasse. De to uderum indeholder hver deres kvaliteter: gårdrummet er flisebelagt og ligger op ad alrummet med et stort skydedørsparti, så rummene kan flyde sammen og forlænges ind i hinanden, mens den overdækkede terrasse med direkte udgang fra stuen udføres i træ. Den sydvendte terrasse opbygges ligeledes i træ og er delvist overdækket. Mod øst med direkte udgang fra soveværelset er indrettet en lille overdækket morgenterrasse. Hele huset omkranses herved af brugbare udearealer med hver sin stemning og hver sit udsigtsforhold.

Udviklingen af planløsningen har taget udgangspunkt i bygherres egen skitsering med ønsker til rum og forbindelser i boligen, med køkken-alrum centralt placeret, en forældre- og en børneafdeling samt en integreret garage med direkte indgang til bryggers.

Husets 170 m² fordeles på det centrale køkken-alrum med udkig og udgang til både gårdrummet og udsigten mod nordvest, samt terrassen og haveanlægget mod syd. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med alrummet med en pejs som rumdeler, mens der samtidig sikres god forbindelse imellem rummene. De store vinduespartier i alrummet og stuen indrammer den skønne udsigt mod både øst og nordvest, og sikrer en visuel forbindelse til uderummene. Fra køkken-alrummet er der adgang til forældreafdelingen med eget bad og walk-in. I husets vestligste ende findes børneafdelingen fordelt på to værelser samt et badeværelse. Desuden indeholder boligen både entré og bryggers.

Huset opføres i traditionelle og gedigne teglmaterialer – en varm gul mursten med et rigt, naturligt farvespil på facaderne og et matsort tegltag.

BK NORD’s ydelser har omfattet indledende møde og samtale med behovsafklaring, samt skitseprojekt med arkitektrådgivning.

Læs mere om hvad BK NORD kan gøre for dig lige her: Boligbyggeri

Kontakt os for en uforpligtende snak om opførsel af dit nye sommerhus