Lejligheder opført på Beddingen i Aalborg

Der er godt gang i byggeriet i Aalborg. Der opføres rigtig mange ejerlejligheder, som sælges til private. Når man køber en ejerlejlighed, så kan BK NORD A/S hjælpe med tilsyn under opførsel og gennemgang af lejligheden inden overtagelse.

BK NORD har i dette tilfælde haft tilsyn for både privat investor samt ejerforeningen.

Når 50% af ejerlejlighederne er solgt, så oprettes en bestyrelse for ejerforeningen. Denne bestyrelse skal varetage ejerforeningens interesser og sikre sig, at bygningen er opført og overdraget korrekt uden fejl/mangler.

BK NORD A/S kan være behjælpelige med fx følgende:

• Overdragelsesgennemgang:
    • Udearealer.
    • Selve konstruktionerne i bygningen.
    • Fællesarealer.
  • Er ejendommen tinglyst over i ejerforeningen ?
  • Kan eventuelle håndværker garantier overføres til ejerforeningen ?
  • Garantier fra leverandører.
  • Er alt dokumentation indsendt myndigheder og er sagen afsluttet ?
  • Er grunden en forurenet grund, så skal det sikres, at kommunens krav er overholdt.
  • Er der udleveret Drift & Vedligeholdelses dokumentation til ejerforeningen (D&V) ?
  • Hvem sørger for viceværtsarbejde ?

Læs mere om hvad BK NORD kan gøre for dig lige her: Erhvervsbyggeri

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit nye erhvervsbyggeri