Villaer i Gistrup

Der er godt gang i byggeriet i Aalborg. Der opføres rigtig mange ejerlejligheder, rækkehuse og villaer, som sælges til private. Disse 2 villaer har BK NORD haft tilsyn på under opførelsen.

Mange har brug for rådgivning ved køb af bolig. Når man køber en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa, så kan BK NORD hjælpe med rådgivning og tilsyn under opførsel og gennemgang af boligen inden overtagelse.

Når 50% af boligerne er solgt, så oprettes en bestyrelse for ejerforeningen. Denne bestyrelse skal varetage ejerforeningens interesser og sikre sig, at bygningen er opført og overdraget korrekt uden fejl/mangler.

BK NORD A/S kan være behjælpelige med fx følgende:

• Overdragelsesgennemgang:
    • Udearealer.
    • Selve konstruktionerne i bygningen.
    • Fællesarealer.
  • Er ejendommen tinglyst over i ejerforeningen ?
  • Kan eventuelle håndværker garantier overføres til ejerforeningen ?
  • Garantier fra leverandører.
  • Er alt dokumentation indsendt myndigheder og er sagen afsluttet ?
  • Er grunden en forurenet grund, så skal det sikres, at kommunens krav er overholdt.
  • Er der udleveret Drift & Vedligeholdelses dokumentation til ejerforeningen (D&V) ?
  • Hvem sørger for viceværtsarbejde ?

Læs mere om hvad BK NORD kan gøre for dig lige her: Erhvervsbyggeri

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit nye erhvervsbyggeri