Orangeri

  • Arkitekt: BK NORD

Et orangeri på ca. 50 m2, der ligger som en forlængelse af det eksisterende byggeri mod nordvest. Det er holdt i sin helt egen stil, for at adskille de 2 byggerier samt give et unikt byggeri, der markerer sig som en selvstændig helhed.
Orangeriet kan både bruges til sammenkomster og begivenheder, hvor man samles om det lange bord, eller bruges som hyggestue, hvor man sætter sig omkring pejsen.
Der er både intimitet og udsigt ud til naturen i orangeriets plateauer, der deler den simple konstruktion i 2 afdelinger.

Materialerne er holdt i rå stål rammer, der er beklædt med glas for at holde konstruktionen enkel og elegant udvendigt. Indvendigt er der brugt rustikke elementer som teglgulve, stål rammer, cement plantekasser og stilfulde møbler.

Placeringen på den gamle terrasse giver optimal opvarmning og lys samt komplimenteres af brændeovnen, der generer opvarmning i de kolde måneder og fungerer som udluftning i sommer månederne. Ydermere er der automatiske udluftningsvinduer, der gør det muligt at regulere temperaturen efter behov.

Læs mere om hvad BK NORD kan gøre for dig lige her: Boligbyggeri

Kontakt os for en uforpligtende snak om opførsel af din nye bolig