LEDIGE STILLINGER

Vi har travlt og søger barselsvikar som ARKITEKT MAA

Vi opfordrer dig til ikke at sende oplysninger om dit CPR-nummer med din ansøgning. Ligeledes opfordrer vi dig til at undlade at fremsende følsomme personoplysninger, såsom oplysninger om fagforening, politisk overbevisning, helbred mv.

Vi opbevarer dog aldrig ansøgninger og sletter alle sådanne indkomne mails med vedhæftede data senest 2 uger efter de er modtaget. Med mindre vi er i dialog om en evt. stilling.

Hører du ikke fra os indenfor 2 uger eller har du modtaget et afslag, kan du være sikker på dine data er fjernet fra vores systemer.

Læs mere om stillingen her: Arkitekt MAA Barselsvikariat

Uopfordrede ansøgninger:

Hvis vi ikke har en opslået stilling der matcher dine ønsker og kvalifikationer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Så send os gerne en mail med dit CV på info@bk-nord.dk